Toppmeny

Hedmarken Langrenn

I lys av de siste dagers medieoppslag om Hedmarken Langrenn, hvor VSF feilaktig blir karakterisert som lite offensive og nærmest uvillige til samarbeid, ønsker vi å meddele følgende:

Skileik: Kun ledig for 2011-barn

Nå er det klart for påmelding til skileik. Førstemann til mølla helt til plassene er fylt opp! Klassene 2009 og 2010 er nå full, mens det fortsatt er plasser igjen for barn født 2011.

Sammen for et større skimiljø

Onsdag 18. november satte de seg sammen, som de store statslederne gjør, med felles kulepenn og sjampanjebrus i kjøkkenglass, og signerte den endelige avtalen som skal gi større styrke til skimiljøet på Hedmarken. De har samarbeidet løselig i flere år, men nå er det protokollert at Hamar skiklubb, Vang skiløperforening, Ottestad Idrettslag og Nordbygda/Løten Skiklubb står sammen om suksessen Tour de Hedmarken.

Har du utstyr å gi bort?

Har du sportsutstyr til overs? Noen har bruk for det! 

Flere renndatoer klare

Mange av datoene for viktige skirenn er nå klare, blant annet både klubbrenn og Sjusjøcup. Se datoer her:

Kjøp og selg brukt

Med barn og ungdom i vekst så er det gjerne slik at du så vidt har kjøpt noe nytt før de allerede har vokst ut av det! Da er det greit å både kjøpe og selge utstyr brukt!

Husk derfor å bruke vårt eget bruktmarked på; www.vangski.no/Langrenn/Bruktmarked

Ny treningsgruppe for jr. og sr.

Vang SF langrenn oppretter ei gruppe med høyt fokus på miljø og skiglede for juniorer og seniorer. Gruppa er i utgangspunktet beregnet for de som ikke har kontrakt med noe team, men som vil være med i et skimiljø og ha samlingspunkter for å trene og ha det gøy. Målet med treningen bestemmer utøveren selv.

Rekorddeltakelse på dugnad

Tusen takk til små og store som møtte opp på dagens dugnad på Gåsbu!

Til alle skivenner!

Ottestad IL skigruppa arrangerer den siste helgen i oktober HA’s Løpsfestival Ottestadstien Rundt, og lørdag 24. oktober bør alle som har et forhold til ski ringe rundt i kalenderen - her er nemlig et program som få kan matche! 

Velkommen til Miljøsamling 25. - 27. sept.

Vi gjentar tidligere års suksess, og inviterer til miljøsamling for store og små på Skeikampen helgen 25. til 27. september.

Klikk her for å melde deg på.

Norsk Tipping YC rør Roar Wilhelmsen AS Interoptikk Ottestad ASKO Skraastad Gård og Gartneri