Toppmeny

Forside Arkiv Stenfjellrunden 2012 Stenfjellrunde med rim i barten

Stenfjellrunde med rim i barten

Stenfjellrunden 2012 ble av det kalde slaget, men dugnadsgjengen fra VSF lagde likevel et flott arrangement for løperne. Bare 23-kilometeren ble gått - langt nok denne dagen.

rim i barten

Tidlig i uka så det ordentlig stygt ut for årets arrangement, men utover i uken viste værvarselet stadig høyere temperatur. Fredag bestemte juryen å bare avvikle halv distanse, men til de fleste løpernes glede beholdt rennet status som seedingsrenn for Birken og Vasaloppet. Likevel valgte mange å bli hjemme og fyre i stedet for å gå skirenn på Gåsbu denne lørdagen. - Det gikk veldig fint, og det var ikke spesielt  kaldt hvis man kledde seg skikkelig, sa vinneren av dameklassen, May Bente Weng (BUL). Øyvind Viken, vinner av herreklassen var enig.

- Mange bør angre på at de ikke ble med i dag, sa han etter rennet. Det var  13 minus da starten gikk, med 16-17 på løypas høyeste punkt.

VSF-løperne gjorde seg bemerket som vanlig - denne gangen var det Simen E. Nordli som virkelig slo til. Fjerde beste tid i herreklassen lar seg høre! Magrete Ellingsbø kapret 5. klassen i dameklassen. På 7. og 8. plass fulgte Marte Kristine Hafsahl Karset og Ingrid Anne Ingvoldstad, også de fra VSF.

Vinnere ble altså Øyvind Viken, Team Sport1 Lillehammer og May Bente Weng, BUL.

Les mer og last ned resultater fra www.stenfjellrunden.no.

sindre

 

rim

  

målstreken

 

målservice
Norsk Tipping YC rør Roar Wilhelmsen AS Interoptikk Ottestad ASKO Skraastad Gård og Gartneri