Toppmeny

Forside Langrenn VSF i NM

VSF i NM

NM på ski er over, og Vang har stilt med flere løpere. Til stede var også deler av komiteen som skal arrangere senior-NM på Gåsbu om to år.

VSF var en av bare to klubber fra Hedmark som stilte på startstreken NM-stafetten i Tromsø søndag. Jonas Strøm Scheie (junior), Ulrik Baksjøberget og Sander Baksjøberget representerte klubben i snøværet. Guttene havnet nok et godt stykke ned på lista, men det er uansett et stolt øyeblikk å gå for klubben sin i et norgesmesterskap. Bra innsats!     

Baksjøberget-tvillingene gikk både sprint fredag og skibytte lørdag. Fredag fikk de ekstra oppmerksomhet før rennet av NRK-reporter og VSF-medlem Morten Stenberg.

Dameklassen

Vang hadde ikke stafettlag i dameklassen i år, men Marthe Kristine Hafsah Karset representerte klubben på en utmerket måte, og deltok både i sprinten fredag (45) og skibytte-øvelsen lørdag (34).

Mange vangsokninger heiet nok litt ekstra på Kvaløyslettas stafettlag søndag. Etappe 2 ble nemlig besørget av vangjenta Berte Annette Svenkerud. Den tidligere juniornorgesmesteren bor i Tromsø og går for Kvaløysletta. Berte gikk ut på 2. plass og forsvarte plassen med en utmerket etappe. Medaljen glapp på de siste meterne på siste etappe, men uansett en strålende innsats.

Norsk Tipping YC rør Roar Wilhelmsen AS Interoptikk Ottestad ASKO Skraastad Gård og Gartneri