Toppmeny

Forside Alpint ALPINKLUBBEN Treningsgrupper

Vi har delt inn i 4 forskjellige treningsgrupper, avhengig av ferdighet og ambisjonsnivå.
Alle gruppene ledet av dyktige og engasjerte trenere, som sørger for at ditt barn får tilrettelagt og tilpasset instruksjon og veiledning.
Ingmar stenmark

Legenden uttaler seg

  • Blå gruppe ledet av Per Kristian Aasterud, med noen hjelpetrenere innimellom. Skiaktivitet med mye variert skikjøring med hoved innslag av SSL (storslalom). Overgang fra plogkjøring til carvingkjøring. Inspirerer til generell skiferdighet og skiglede. Myk overgang fra barnlig lek til kjøring rettet mot porter og teknikk.
  • Rød gruppe ledet av Bjørn Kjelberg, Mads Bryhni samt noen hjelpetrenere inni mellom. Skiaktivitet med mye løypekjøring, men også innslag av øvelsesdrilling/organisert frikjøring. Løypekjøring/satsing på alle disipliner, men fortsatt hovedvekt på SSL (storslalom). Frikjøring gjennom sesongen er løpernes ansvar.

    Anbefalt utstyr; SSL og SL ski.

  • Sort gruppe ledet av 'Ninni Birkedal og Kristian Lothe Ødegård. Skiaktivitet med mye løypekjøring spesifisert inn mot rennløpere som er med på alle renn i nærområdet. Mer innslag av øvelsesdrilling/organisert på alle disipliner, men fortsatt hovedvekt på SSL og SL. Frikjøring gjennom sesongen er løpernes ansvar.

    Anbefalt utstyr: SSL og SL ski.

  • Skicross ledet av Knut Neby. VSF alpin er den største gruppen i Norge for skicross. Hovedfokus på SSL og starttrening, samt det å kjøre i samme løype. Utvikling av alpinister som fysisk og psykisk kan takle de utfordringer som en skicrossløype gir.
  • Veterangruppe: Treningene vil bli satt opp på sporadiske dager når bakken er åpen. Fokuset vil være godt sosialt miljø og utvikling av alpine ferdigheter. Absolutt gruppen for de som ikke blir eldre i hodet.
Norsk Tipping YC rør Roar Wilhelmsen AS Interoptikk Ottestad ASKO Skraastad Gård og Gartneri