Toppmeny

Forside Alpint ALPINKLUBBEN Treningssamlinger

Hvert år før jul drar vi på treningssamling i Idre i Sverige. Her har vi et fantastisk opplegg med skitrening og felles hygge som hovedpunktene.

Vi bor i store nyoppussede leiligheter i bakken, får alle måltider inkludert i leien og slipper å vaske ved avreise. Her skal vi kun bruke tid på skikjøring og hygge. Prisene på turen er veldig hyggelige slik at det er gunstig for hele familien å dra på tur sammen. Det er også mulighet for samkjøring hvis ikke en har mulighet til å kjøre sitt eget barn oppover.

Alle i Idre

Stor gjeng i Idre hvert år

I de siste 3 årene har vi fått et tett og utbytterikt treningssamarbeid med Fredrick Litzen fra Sverige. Han har erfaring fra teknikkutvalget på landslagsnivå i Sverige og besitter en utrolig kompetanse på skikjøring og ferdighetsutvikling. VI er glad i han og vi tror han har blitt veldig glad i Vang gjengen også. Han har ved 2 anledninger kommet på besøk til oss i LIerberget og han skryter veldig av den ypperlige treningsbakken vi har. "NI HAR ALT" sier han, og vi blir selvfølgelig veldig stolte.

 NO GUTS- NO GLORY!

Treningssamling til Juvass 2016 Alpin

Vi arrangerer i år også en populær og fin treningshelg i Juvass 16-19.juni 2016. Turen er åpen for hele Hedmark skikrets.

Vi håper at så mange som mulig av løpere og foreldre har mulighet til å være med.

For øvrig informasjon- se invitasjonen

Norsk Tipping YC rør Roar Wilhelmsen AS Interoptikk Ottestad ASKO Skraastad Gård og Gartneri