Toppmeny

Hamar alpinsenter - et flott lokalanlegg!

storbakken 3

I farta i storbakken

Tenk deg; etter en travel dag på jobb i Hamar, finn fram skiene, samle familien. Putt alt i bilen - vent 10 minutter. Du er nå framme til et flott, nært og koselig skisenter som du og hele familien kan kose dere sammen i bakken. Glem alt av stress og mas. Kos deg sammen med barna, test skiferdighetene, få ei real treningsøkt eller bare nyte følelsen av snø og utsikt. For vi kan skryte på oss å ha HAMAR FINESTE UTSIKT!! ALT bare sånn helt plutselig! FANTASTISK!

Vang Skiløperforening Alpin er den stolte driver og eier av Lierberget Skisenter som ligger kun 10 minutter fra Hamar sentrum.

Lierberget har to traseer, en blå/rød med "turisten"  og en rød/sort bakken med "henget". Bakkene har en lengde på 320 meter og en høydeforskjell på 117 meter. I tillegg har vi et fint parkanlegg hvor ungene kan kose seg i trygge omgivelser.

Vi er en utmerket treningsbakke, der du får mange repetisjoner i varierte traseer. Her er det utfordringer for alle uansett nivå. Vi sier at; lærer du å kjøre i Lierberget- så kan du kjøre hvor som helst i verden. Bakken kan deles opp i 3 ; veslebakken ( inkl barneparken), storbakken, og Henget/Turisten.

"Henget" har en en helningsgrad på 36 grader!!!, mens "Turisen" er som navnet sier; overkommelig for alle. Uansett ferdighet, har du mulighet til å velge og utfordre deg selv.

Anlegget driftes kun på dugnad og har totalt 6 driftsdager pr uke. Vi har hyggelige priser på heiskort, og er du medlem i VSF, så kan hele familien stå på ski for kun kr.2.500 (+ medlemskontigent) i hele sesongen. I tillegg er vi kjent for lave priser i vår hyggelige kafé.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

TILBUD TIL VENTENDE FORELDRE:

Hvis du ikke vil benytte alpinbakken sammen med barna, kan du bl.a. gjøre dette:

- Ta deg en skitur i langrennsløypa. Når snøforholdene tillater det, er det kjørt opp langrennspor fra parkeringsplassen ved Lierberget til Gåsbu.

- Ta med deg PC-en og jobb. Mange tar med seg jobben til Lier, mens de venter. Vi har gratis trådløst nett i kafeen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Til parkområdet har vi et samarbeid med elever fra X-sport og snowboard linjene på Hedemarkstoppen Folkehøyskole. De sørger for å ”trimme” anlegget slik at de til enhver tid har de rette elementene og utfordringene. VSF Alpin vil benytte seg av deres spesialkompetanse til videreutvikling av vårt Parkanlegg. 

Vår visjon: Parken i Lierberget skal bli det beste lokalanlegget i Norge. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

EGEN BARNEBAKKE

I løpet av de siste årene har vi fått støtte fra Lions Vang til innkjøp av barneporter. Vi har blant annet fått mange løveporter i bakken. Og med løver i bakken og med støtte fra Lions, må jo dette bli den nye ”LØVEBAKKEN”.  I Vang vel å merke. Dette er et tilbud for de minste som ønsker å ta start på en ny opplevelse – skiopplevelse!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hvor er Lierberget?:  Brennsætervegen 56

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Norsk Tipping YC rør Roar Wilhelmsen AS Interoptikk Ottestad ASKO Skraastad Gård og Gartneri