Idrettsglede for alle
Alpint
Ingrid Olstad Busterud
|
12. desember 2023

Alpin skileik i Lierberget

Sponset av:
Hamar Pukk og Grus logo

Velkommen til lek og moro med ski på beina! Alpin skileik passer for barn under 8 år som ønsker å leke seg på ski. Gjennom fem kurskvelder øver vi på grunnleggende skiferdigheter i trygge omgivelser i barnebakken i Lierberget. Gjennom lek og morsomme øvelser opplever barna mestring og skiglede, og de blir trygge på å kjøre i ulike typer terreng. Vi har fokus på allsidighet, lek og fellesskap som skaper ekte skiglede!

Våre trenere har lang erfaring med å trene barn og unge. Vi trenger mange hjelpere, og setter stor pris på voksne (med og uten ski på bena) som kan bidra i bakken.

Gå til påmelding her.
Skileiken foregår onsdager klokken 18-19. Første kurskveld er 17. januar.
Kurset går over fem kvelder og koster kr 800 per barn. Kursavgiften inkluderer heiskort alle kurskvelder. Betaling i Vipps på kafeen ved oppmøte første kurskveld. Begrenset antall plasser!
Skileiken er for barn født i 2016, 2017 og 2018.

Spørsmål om skileiken kan rettes til Ingrid Olstad Busterud (Ingrid.bust@gmail.com)

For barn som har vært med på skileik tidligere, eller har mer erfaring med skikjøring, har vi treningsgrupper mandag og onsdag kl 18. 

Ingrid Olstad Busterud

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Skicamp i vinterferien

Alpingruppa i Vang Skiløperforening arrangerer skicamp i vinterferien 2024 (uke 9).  Skicamp er et tilbud til alle skolebarn som ønsker seg en aktiv vinterferie sammen med nye og gamle venner. Vi har dyktige trenere til stede hver dag, men barna…...

Ingrid Olstad Busterud

Åpningstider i julen

Vi gleder oss over fantastiske forhold og har følgende åpningstider i romjulen: 26. desember27. desember28. desember29. desemberAlle dager 10.30 - 15.00. Her finner du mer informasjon om åpningstider og priser....

Ingrid Olstad Busterud

Nybegynnerkurs

Har du lyst til å leke deg på ski og bli tryggere i bakken? Bli med på nybegynnerkurs i Hamar alpinsenter Lierberget 13.-14. januar 2024. Kurset passer for alle barn og voksne fra 5 år (født 2018) og oppover -…...

Ingrid Olstad Busterud