Idrettsglede for alle

Skileik

Langrenn

Vang Skiløperforening og Hamar skiklubb har igjen gleden av å invitere de yngste til skileik og moro på Gåsbu til vinteren!

Er ditt barn født i 2017, 2018 eller 2019, og har lyst til å bli med på åtte kvelder med fokus på skiglede, lek og mestring? Da er det bare å melde seg på!

Mandager kl 18-19
15. januar 2024
11. mars 2024
Gåsbu Skistadion
kr 300,- per barn (betales via Vipps, info kommer i Spond nærmere oppstart)

Påmelding

Via Spond, følg linken for å melde på ditt/dine barn: https://group.spond.com/LORKG

Påmeldingsfrist 17. desember. Ingen antallsbegrensning i år, her er det plass til alle, men viktig at alle registrerer seg i appen så vi vet hvor mange som deltar.

Spond vil også bli brukt til all videre informasjon om skileik.

Om noen trenger hjelp til å bruke appen, ta kontakt!

Tilrettelegging / Skyss

Vang skiløperforening ønsker at skileik skal være et tilbud for alle, uavhengig av økonomi eller andre utfordringer. Ta kontakt om du trenger tilrettelegging av noe slag, så ser vi hva vi får til! Det samme gjelder behov for skyss opp til Gåsbu. Vi kan gjerne hjelpe til med organisering av skyss for de som trenger det.

Tilrettelegging / Skyss

Det er mye fint brukt skiutstyr til barn å få tak i, som er bra for både lommeboka og miljøet. Vi vil i den forbindelse tipse om VSF sin gruppe for salg av brukt skiutstyr på facebook; https://www.facebook.com/groups/333130035280456/, samt om byttedag som arrangeres av Ottestad IL Ski, Vang Skiløperforening og Hamar Skiklubb på Stortorget lørdag 18. november klokken 12:00-13:00. Link til arrangement her: https://fb.me/e/yyo9ccvW

Resirkula har også mye bra brukt utstyr, verdt å ta en kikk der.

Tilrettelegging / Skyss

Vi trenger også i år foreldre som vil bidra som instruktører! Det kreves ingen forkunnskaper for å være instruktør, men det forventes deltakelse i planlegging og gjennomføring av skileik-kveldene sammen med resten av instruktørene for årskullet. Det vil bli et planleggingsmøte tidlig i januar, og også en inspirasjonskveld for alle ski-instruktører i VSF 2. januar.

Instruktørene får dekket deltakeravgift for sitt barn, og det vil også bli godtgjort noe knytta til bomavgift/parkering på Gåsbu. I tillegg slipper instruktørene å stå og fryse mens de venter på ungene sine – en gode i seg selv!

Fyll ut skjema under om du kan tenke deg å bidra som instruktør for ditt barns kull, så tar vi kontakt med deg!

https://forms.gle/hWNfp5ep8iSEXVJC7