Idrettsglede for alle
Alpint
Ingrid Olstad Busterud
|
14. november 2022

Alpin skileik i Lierberget

Sponset av:
Sport1 logo

Velkommen til lek og moro med ski på beina! Alpin skileik passer for barn under 8 år som ønsker å leke seg på ski. Gjennom fem kurskvelder øver vi på grunnleggende skiferdigheter i trygge omgivelser i barnebakken i Lierberget. Gjennom lek og morsomme øvelser opplever barna mestring og skiglede, og de blir trygge på å kjøre i ulike typer terreng. Vi har fokus på allsidighet, lek og fellesskap som skaper ekte skiglede!

Våre trenere har lang erfaring med å trene barn og unge. Vi trenger mange hjelpere, og setter stor pris på voksne (med og uten ski på bena) som kan bidra i bakken.

Gå til påmelding her.
Skileiken foregår onsdager klokken 18-19. Første kurskveld er 18. januar.
Kurset går over fem kvelder og koster kr 800 per barn. Kursavgifen inkluderer heiskort alle kurskvelder. Betaling i Vipps på kafeen ved oppmøte første kurskveld. Begrenset antall plasser!
Skileiken er for barn født i 2015, 2016 og 2017.

Spørsmål om skileiken kan rettes til Ingrid Olstad Busterud (Ingrid.bust@gmail.com)

For barn som har vært med på skileik tidligere, eller har mer erfaring med skikjøring, har vi treningsgrupper mandag og onsdag kl 18. 

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Gavetildeling fra Totens Sparebank

Alpingruppa i Vang Skiløperforening har mottatt 75 000 kr fra Toten Sparebank til å drifte Hamar alpinsenter Lierberget. Tildelingen er et svært positivt bidrag til at vi kan fortsette å tilby aktivitet og skiglede i vårt nærmiljø....

Ingrid Olstad Busterud

Skicamp i vinterferien

Alpingruppa i Vang Skiløperforening arrangerer skicamp i vinterferien 2024 (uke 9).  Skicamp er et tilbud til alle skolebarn som ønsker seg en aktiv vinterferie sammen med nye og gamle venner. Vi har dyktige trenere til stede hver dag, men barna…...

Ingrid Olstad Busterud

Alpin skileik i Lierberget

Velkommen til lek og moro med ski på beina! Alpin skileik passer for barn under 8 år som ønsker å leke seg på ski. Gjennom fem kurskvelder øver vi på grunnleggende skiferdigheter i trygge omgivelser i barnebakken i Lierberget. Gjennom lek…...

Ingrid Olstad Busterud