Idrettsglede for alle
Alpint
Ingrid Olstad Busterud
|
23. november 2022

Nybegynnerkurs

Sponset av:
Betong Øst logo

Har du lyst til å leke deg på ski og bli tryggere i bakken? Bli med på nybegynnerkurs i Hamar alpinsenter Lierberget 14.-15. januar 2023. Kurset passer for alle barn og voksne fra 4 år og oppover – vi tilpasser gruppene etter ferdighetsnivå. Vi har også egen gruppe for voksne som vil lære seg grunnleggende skiferdigheter.

Våre erfarne instruktører har lang erfaring med skikjøring, og legger til rette for et trygt og godt læringsmiljø. Gjennom to dager øver vi på å ploge, bremse og svinge, og en viktig milepæl er selvsagt å kjøre heisen helt selv! Bli med på vinterens høydepunkt i Lierberget og legg grunnlaget for en morsom sesong i bakken.

Kurset er svært populært og vi anbefaler at du melder deg på tidlig!
Gå til påmeldingsskjema

Kursavgift er kr 1200,- per deltaker for to dager (inkludert heiskort). Betales med Vipps til Hamar alpinsenter (#503457). Merk betalingen med deltakerens navn.

Alle påmeldte mottar e-post med praktisk informasjon uka før arrangementet.

Ved spørsmål, ta kontakt med Ingrid O. Busterud (ingrid.bust@gmail.com) eller Jon Busterud (916 60 509). Vang Skiløperforening vil gjerne bidra til at flest mulig barn får oppleve skiglede og mestring. Dersom du har en vanskelig økonomisk situasjon kan du ta kontakt med oss, så koordinerer vi dette med Hamar kommune og deres team for barn i lavinntektsfamilier.

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Skicamp i vinterferien

Alpingruppa i Vang Skiløperforening arrangerer skicamp i vinterferien 2024 (uke 9).  Skicamp er et tilbud til alle skolebarn som ønsker seg en aktiv vinterferie sammen med nye og gamle venner. Vi har dyktige trenere til stede hver dag, men barna…...

Ingrid Olstad Busterud

Alpin skileik i Lierberget

Velkommen til lek og moro med ski på beina! Alpin skileik passer for barn under 8 år som ønsker å leke seg på ski. Gjennom fem kurskvelder øver vi på grunnleggende skiferdigheter i trygge omgivelser i barnebakken i Lierberget. Gjennom lek…...

Ingrid Olstad Busterud

Åpningstider i julen

Vi gleder oss over fantastiske forhold og har følgende åpningstider i romjulen: 26. desember27. desember28. desember29. desemberAlle dager 10.30 - 15.00. Her finner du mer informasjon om åpningstider og priser....

Ingrid Olstad Busterud