Idrettsglede for alle
Alpint
Ingrid Olstad Busterud
|
28. desember 2021

Velkommen til skilek og trening i Lier!

Sponset av:
Vang Almenning logo

Vi gleder oss til å ta fatt på en ny sesong med trening og moro i Hamar alpinsenter Lierberget. Velkommen til førstre trening mandag 3. januar.

I Vang Skiløperforening alpint har vi leke- og treningspartier for alle ferdighetsnivåer og aldre. Er du nysgjerrig og kunne tenke deg å bli med oss i bakken? Du kan gjerne møte opp i bakken og bli med på en uforpliktende trening for å bli bedre kjent med oss. Ta kontakt med Jon Busterud dersom du har spørsmål (mobil 916 60 509).

Alle som deltar på treningsgruppene må ha medlemskap i VSF Alpin og kjøpe årskort i Lierberget. Treningsavgift for alle gruppene er kr 1500 per år. Les hvordan du melder deg inn i Vang Skiløperforening her.  Dette gjelder for alle grupper unntatt skileiken, som er et introduksjonskurs som går over fem kvelder.

 • Skileik for barn 5-7 år
  Alpin skileik passer for barn under 8 år som ønsker å leke seg på ski. Gjennom fem kurskvelder øver vi på grunnleggende skiferdigheter i trygge omgivelser i barnebakken i Lierberget. Gå til påmelding. 
  Tid: Onsdag kl 18-19

 • 8-9 år
  Skiaktivitet med mye variert skikjøring. Passer for barn som har deltatt på skileiken tidligere, og som ønsker å fortsette lek og utvikling på ski.
  Trenere: Rolv Marius Faleide og Ole Engh
  Tid: Mandag og onsdag 18-19.30
 • 10-12 år
  Skiaktivitet med mye løypekjøring, men også innslag av øvelsesdrilling/organisert frikjøring.
  Trener: Alexander Bryhni og Klaus Aasterud Mølstad
  Tid: Mandag og onsdag 18-20

 • 14-16 år
  Skiaktivitet med mye løypekjøring spesifisert inn mot rennløpere som er med på alle renn i nærområdet.
  Trener: Herman Bøhn Busterud
  Tid: Mandag og onsdag 18-20

All påmelding og kommunikasjon foregår i Spond. Her finner du hovedgruppen til Vang alpin: https://groups.spond.com/ROSPY 

 

Ingrid Olstad Busterud

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Skicamp i vinterferien

Alpingruppa i Vang Skiløperforening arrangerer skicamp i vinterferien 2024 (uke 9).  Skicamp er et tilbud til alle skolebarn som ønsker seg en aktiv vinterferie sammen med nye og gamle venner. Vi har dyktige trenere til stede hver dag, men barna…...

Ingrid Olstad Busterud

Alpin skileik i Lierberget

Velkommen til lek og moro med ski på beina! Alpin skileik passer for barn under 8 år som ønsker å leke seg på ski. Gjennom fem kurskvelder øver vi på grunnleggende skiferdigheter i trygge omgivelser i barnebakken i Lierberget. Gjennom lek…...

Ingrid Olstad Busterud

Åpningstider i julen

Vi gleder oss over fantastiske forhold og har følgende åpningstider i romjulen: 26. desember27. desember28. desember29. desemberAlle dager 10.30 - 15.00. Her finner du mer informasjon om åpningstider og priser....

Ingrid Olstad Busterud