Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
1. september 2020

Høstdugnad og hjemmesamling!

Sponset av:
Dekklåven logo

Årets høstdugnad!

Årets høstdugnad på Gåsbu langrennssenter blir lørdag 26. september. Dugnaden starter kl. 9:00 og kaffen er klar fra 8:30. Fint om de som har kan ta med ryddesag. Møt opp med godt humør og arbeidslyst!

Alternativ miljøsamling!

I tillegg til høstdugnaden vil det bli arrangert en hjemmesamling lørdag 26. september for klubbens barn og ungdom. Foreldre kjører barn og ungdom til trening, og blir selv med på dugnaden. Dette er et alternativ til vår lange VSF-tradisjon med miljøsamling på Skeikampen som i år er avlyst på grunn av covid-19. Hjemmesamlingen er under planlegging og mer informasjon kommer.

Dette skal bli en fin dag for store og små!

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Vil du være funksjonær under NM på Gåsbu?

Velkommen til NM del 1 på Gåsbu langrennsenter 15.-19. januar 2025!  Vi er stolt arrangør av NM del 1 på Gåsbu, og vi ser fram til å arrangere et viktig NM-arrangement, som for enkelte utøvere kan være uttaksrenn før VM…...

Anna Bårdseng

Vil du bli med og gjøre Gåsbu klar til NM på ski?

I januar 2025 blir det liv og røre på Gåsbu! Da skal vi nemlig arrangere NM på ski!Vi er godt i gang med planleggingen og håper mange har lyst å bli med og bidra til at dette blir en folkefest og…...

Anna Bårdseng