Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
23. februar 2022

Informasjon om kveldsmat og kiosk

Sponset av:
Dobloug Entreprenør logo

Styrer i VSF har i år besluttet at det ikke blir kveldsmat hver tirsdag etter skitreninger. Alle gruppene vil få et tilbud om en alternativ kveldsmat gruppevis en gang hver i løpet av sesongen. På klubbrenn blir det åpen kiosk med vanlig salg, men det vil ikke bli mulighet for å sitte inne i kafé-bygget.
Denne avgjørelsen er basert på at det fortsatt er mye smitte i samfunnet selv om det er åpnet igjen. Dette medfører utfordringer i funksjonærstaben og det kan være store utfordringer med å få inn bemanning på kort varsel. Vi er avhengig av nok folk for å kunne gjennomføre disse arrangementene og må derfor forenkle litt. Det blir et tilbud for alle, men litt begrenset denne sesongen.

Håper på forståelse for dette, og vi satser på at neste sesong blir normal.

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Vil du være funksjonær under NM på Gåsbu?

Velkommen til NM del 1 på Gåsbu langrennsenter 15.-19. januar 2025!  Vi er stolt arrangør av NM del 1 på Gåsbu, og vi ser fram til å arrangere et viktig NM-arrangement, som for enkelte utøvere kan være uttaksrenn før VM…...

Anna Bårdseng

Vil du bli med og gjøre Gåsbu klar til NM på ski?

I januar 2025 blir det liv og røre på Gåsbu! Da skal vi nemlig arrangere NM på ski!Vi er godt i gang med planleggingen og håper mange har lyst å bli med og bidra til at dette blir en folkefest og…...

Anna Bårdseng