Idrettsglede for alle
Langrenn
Kjetil Alm-Kristiansen
|
31. januar 2020

Klubbrenn 4 langrennscross er avlyst!

Sponset av:
BoligPartner logo

Avlysning!

Vi beklager å melde at klubbrenn 4 som skulle gått som langrennscross dessverre må avlyses. Hovedgrunnen til dette er snøforholdene. Rett under de siste dagers nysnø, er det steinhard is. Vi har heller ikke nok snø til å lage doserte svinger. Mange av utøverne våre har et meget tett rennprogram også i disse dager, så alt dette i kombinasjon gjør at klubbrennet avlyses. Vi ser på muligheten for å arrangere langrennscross senere i vinter avhengig av hvordan snøforholdene blir fremover.

Alternativ

Om noen ønsker å leke på ski, anbefaler vi å møte opp på Lageråkvisla på søndag 2. februar. Der arrangeres “Kom deg ut dagen” med mye lek og moro! I tillegg kommer Turbo, og kl. 12.30 danser han Turbodansen sammen med DNTs generalsekretær Dag Terje Klarp Solvang og helseminister Bent Høie. Møt opp til “Kom deg ut dagen!”

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Vil du være funksjonær under NM på Gåsbu?

Velkommen til NM del 1 på Gåsbu langrennsenter 15.-19. januar 2025!  Vi er stolt arrangør av NM del 1 på Gåsbu, og vi ser fram til å arrangere et viktig NM-arrangement, som for enkelte utøvere kan være uttaksrenn før VM…...

Anna Bårdseng

Vil du bli med og gjøre Gåsbu klar til NM på ski?

I januar 2025 blir det liv og røre på Gåsbu! Da skal vi nemlig arrangere NM på ski!Vi er godt i gang med planleggingen og håper mange har lyst å bli med og bidra til at dette blir en folkefest og…...

Anna Bårdseng