Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
27. februar 2023

Neste miljørenn på Gåsbu

Sponset av:
EcoSør logo

11. mars arrangeres klassisk sprint på Gåsbu som en del av Trysil Cup 6! Dette er også et miljørenn for alle VSF utøvere.

Miljørenn er prioriterte skirenn hvor vi ønsker å se så mange skiløpere fra VSF som mulig. Her det mulig for alle aldersgrupper å delta og ha det moro på skirenn. Miljørenn er et lavterskel skirenn hvor VSF legger til rette for smørehjelp og henting av startnummer. I tillegg dekker VSF startkontigenten. Alt dette vil du finne på en etablert VSF-camp. Se etter VSF-flagget når du ankommer stadion!

I forbindelse med TC6 trenger vi også funksjonærer. Dette gjelder parkering, sekretariat, start/mål-området. Kommenter på det tilsvarende Facebook-innlegget eller send en melding til Line Merete Libak dersom du kan bidra, tlf. 91637451.

Meld på utøver på Hedmark Skikrets sine sider som du finner her: Påmelding TC6

Anna Bårdseng

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Buss til Birkebeinerrennet

VSF har organisert buss til Birkebeinerrennet 16. mars. Alle er velkomne til å benytte seg av tilbudet. Avvreise Spar Wik kl. 05:30. Bussen står på Rena til sistemann på bussen går til start, eller senest kl. 10:00. Pris Medlem: 200…...

Anna Bårdseng