Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
27. februar 2023

Neste miljørenn på Gåsbu

Sponset av:
Jobzone logo

11. mars arrangeres klassisk sprint på Gåsbu som en del av Trysil Cup 6! Dette er også et miljørenn for alle VSF utøvere.

Miljørenn er prioriterte skirenn hvor vi ønsker å se så mange skiløpere fra VSF som mulig. Her det mulig for alle aldersgrupper å delta og ha det moro på skirenn. Miljørenn er et lavterskel skirenn hvor VSF legger til rette for smørehjelp og henting av startnummer. I tillegg dekker VSF startkontigenten. Alt dette vil du finne på en etablert VSF-camp. Se etter VSF-flagget når du ankommer stadion!

I forbindelse med TC6 trenger vi også funksjonærer. Dette gjelder parkering, sekretariat, start/mål-området. Kommenter på det tilsvarende Facebook-innlegget eller send en melding til Line Merete Libak dersom du kan bidra, tlf. 91637451.

Meld på utøver på Hedmark Skikrets sine sider som du finner her: Påmelding TC6

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Vil du være funksjonær under NM på Gåsbu?

Velkommen til NM del 1 på Gåsbu langrennsenter 15.-19. januar 2025!  Vi er stolt arrangør av NM del 1 på Gåsbu, og vi ser fram til å arrangere et viktig NM-arrangement, som for enkelte utøvere kan være uttaksrenn før VM…...

Anna Bårdseng

Vil du bli med og gjøre Gåsbu klar til NM på ski?

I januar 2025 blir det liv og røre på Gåsbu! Da skal vi nemlig arrangere NM på ski!Vi er godt i gang med planleggingen og håper mange har lyst å bli med og bidra til at dette blir en folkefest og…...

Anna Bårdseng