Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
10. september 2023

Nyhetsbrev

Sponset av:
Sport1 logo

Hei VSF’ere

Det nærmer seg ny snøsesong, og vi ønsker stor aktivitet og skiglede på treninger og skirenn, samt godt sosialt samhold. Vi har et kjempeanlegg på Gåsbu som er tilrettelagt for å få til dette, i tillegg til alle oss medlemmer som utgjør klubben. Det er også et viktig mål for oss å holde utgifter for deltagelse nede, og å kunne gi støtte til renn og samlinger.

Treningsgruppene fra 13 år og oppover er allerede godt i gang, mens de yngste gruppene starter i gymsaler rundt høstferietid. Det informeres ut på skolene når tidene er klare, og vi ønsker både «gamle og nye» velkommen. Forrige sesong startet vi også en nybegynnergruppe/ skigledegruppe for flyktninger/ de som er nye på ski og trenger litt erfaring før de eventuelt kan bli med i treningsgruppe for sin alder. Det har vi også planer om å tilby igjen fra januar- påske.

Hjemmesamling

For å få med flest mulig har vi i år valgt å invitere til en hjemmesamling 27.- 29. oktober. Her blir det opplegg for alle, med varierte og morsomme treninger og sosial samling med pizza på lørdagskvelden. Program kommer.

Ny Nettside

Vi vil i løpet av høsten få en ny og forbedret nettside, og ny samarbeidspartner er i gang med prosessen.

Følg gjerne med på nettside og facebook, her legges det ut mye nyttig informasjon. I tillegg har de ulike treningsgruppene egne infokanaler.

Vangski.no

facebook: Vang Skiløperforening.

Vi har også en instagramkonto: vangski.

Klær/ utstyr

Vi heier på brukt, og anbefaler å benytte vår facebookside “VSF kjøp og salg” hvis du trenger noe nytt eller har noe å selge.

Ellers er Sport 1 på Olrud vår samarbeidspartner, her får du god hjelp og rabatterte priser.

Klubbklær: Bestilles i nettbutikk. Første vindu med 30 % – åpnes så fort som mulig og stenges 20. september. Andre vindu med 25% – åpnes rett etter og er åpen til 3. oktober. Siste vindu kan åpnes i midten av november og stenges 1. desember.

Dugnader

For et godt sosialt tilbud og at vi kan holde utgiftene på et så lavt nivå som mulig er vi avhengig av bidrag fra alle. Se vedlegg for oversikt over hva du kan forvente av dugnadsinnsats. Vedlegg er vedlagt nederst, og du finner det igjen under siden “Dugnader” på hjemmesiden.

Vi skal arrangere NM igjen i 2025, og det vil føre med seg noe ekstra, blant annet er det behov for å male klubbhuset utvendig. Dette vil bil bli en prioritert oppgave på høstdugnaden 23.09.23, samt for de voksne under hjemmesamlingen. Det vil også bli lagt ut enkelte kvelder hvor utstyret står tilgjengelig for de kan bidra noen kveldstimer. Håper mange har mulighet til å bidra her.

Hvis alle bidrar, blir det mindre på hver.

Vi vil takke medlemmer, trenere, tiltaksgruppa, driftsgruppa, dugnadsgruppa og alle som bidrar i klubben vår- det er dere som gjør VSF til det vi er!

Har du noe på hjertet, ikke nøl med å ta kontakt!

Med vennlig hilsen

Styret VSF langrenn

Dugnader sesongen 2023/2024

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Vil du være funksjonær under NM på Gåsbu?

Velkommen til NM del 1 på Gåsbu langrennsenter 15.-19. januar 2025!  Vi er stolt arrangør av NM del 1 på Gåsbu, og vi ser fram til å arrangere et viktig NM-arrangement, som for enkelte utøvere kan være uttaksrenn før VM…...

Anna Bårdseng

Vil du bli med og gjøre Gåsbu klar til NM på ski?

I januar 2025 blir det liv og røre på Gåsbu! Da skal vi nemlig arrangere NM på ski!Vi er godt i gang med planleggingen og håper mange har lyst å bli med og bidra til at dette blir en folkefest og…...

Anna Bårdseng