Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
18. mars 2022

Overnatting TrysilCup

Sponset av:
Brødrene Melby logo

Trysilcup avsluttes med klassisk fellesstart lørdag 2. april på Savalen, og KM stafett søndag 3. april. Hedmark Skikrets planlegger felles avslutningsmiddag på Savalen hotell lørdag. Dessverre er alle rom og leiligheter på Savalen fullbooket denne helga.

Tynset Rom og Camping har derimot ledige hytter, men VSF får ikke legge inn en felles bestilling. Det vil si at alle som ønsker overnatting må bestille selv. Førstemann til mølla prinsippet.

Foreløpig har de god kapasitet. Hyttene har forskjellig størrelse og priser, og de anbefaler maks 4 i hver hytte. Kostnader som kommer i tillegg er:

  • frokost 120kr per pers
  • sengetøy 120kr per sett
  • Evt. sluttrenhold mellom 350-550kr.

Priser og mer informasjon finnes her: Tynset Rom og Camping

Minner om at TC-finalen på Savalen er et miljørenn og VSF dekker startkontigenten. Vi håper derfor mange ønsker å delta for å fin helg sammen på Tynset og Savalen.

Anna Bårdseng

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Buss til Birkebeinerrennet

VSF har organisert buss til Birkebeinerrennet 17. mars. Alle er velkomne til å benytte seg av tilbudet. Avvreise Spar Wik kl. 05:30 Pris Medlem: 200 kr Ikke medlem: 300kr Betaling gjennomføres til vippsnummer 20461....

Anna Bårdseng