Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
18. mars 2022

Overnatting TrysilCup

Sponset av:
HA logo

Trysilcup avsluttes med klassisk fellesstart lørdag 2. april på Savalen, og KM stafett søndag 3. april. Hedmark Skikrets planlegger felles avslutningsmiddag på Savalen hotell lørdag. Dessverre er alle rom og leiligheter på Savalen fullbooket denne helga.

Tynset Rom og Camping har derimot ledige hytter, men VSF får ikke legge inn en felles bestilling. Det vil si at alle som ønsker overnatting må bestille selv. Førstemann til mølla prinsippet.

Foreløpig har de god kapasitet. Hyttene har forskjellig størrelse og priser, og de anbefaler maks 4 i hver hytte. Kostnader som kommer i tillegg er:

  • frokost 120kr per pers
  • sengetøy 120kr per sett
  • Evt. sluttrenhold mellom 350-550kr.

Priser og mer informasjon finnes her: Tynset Rom og Camping

Minner om at TC-finalen på Savalen er et miljørenn og VSF dekker startkontigenten. Vi håper derfor mange ønsker å delta for å fin helg sammen på Tynset og Savalen.

Anna Bårdseng

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

BDO-mila – byløpet som passer alle!

Vår sponsor BDO arrangerer BDO-mila tirsdag 30. april i Strandgateparken! BDO-mila er et sosialt lavterskelløp som BDO arrangerer sammen med Ottestad Sykkel ILog Redd Barna. Alle kan delta! Gratis påmelding og t-skjorte til alle. BDO-Mila 2024 på Hamar har 5…...

Anna Bårdseng

Sesongavslutning 21. april

Søndag 21.april kl 17.00 blir det avslutning på Høyvang. Det vil bli utdeling av premier til alle som har deltatt på klubbrenn og til alle som har deltatt på trening denne sesongen. Serveres gratis pizza, brus og is til både…...

Anna Bårdseng

Skileik sesongen er over!

Årets skileik på Gåsbu har vært en suksess for alle de ivrige skiløperne som har deltatt! I går var det avslutning med pølser og gullmedalje til alle barna. Tusen takk til alle instruktører som har laget mange morsomme aktiviteter mange…...

Anna Bårdseng