Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
1. desember 2023

Påmelding for 2016-kullet

Sponset av:
Tools logo

Etter skileik på mandager i tre år, flytter vi oss nå over til tirsdager for 2016-kullet.

Konseptet vil fortsatt være det samme som tidligere: Gjennom lek og moro ønsker vi å utvikle skiglede og skiferdigheter. Vi håper mange har lyst til å bli med å ha det gøy på ski videre!

Tidspunkt: Tirsdager 18.00-19.00

Oppstart: 9. januar

Sted: Gåsbu skistadion

Pris: 250 kr per barn. I tillegg kommer medlemskap i VSF (500 kr for enkeltmedlem / 800 kroner for familiemedlemskap). Medlemskapet dekker alle undergrupper i VSF (dvs. alpint, langrenn, hopp og sykkel).  

Dugnader 

Dette første året etter skileik er det to dugnader: 

  • Kveldsmat: En voksen hjelper til med kveldsmatserveringa én tirsdag i løpet av sesongen. 
  • Stenfjellrunden: En voksen bidrar med én dugnadsvakt på Stenfjellrunden 3. februar. Dette kan f.eks. være parkeringsvakt, hjelpe til på start, løypevakt, etc.

Påmelding: Spond

Spond vil også bli brukt til å ha oversikt over antallet som kommer (for planlegging). All nødvendig informasjon til dere foreldre kommer til å skje gjennom Spond.

Kveldsmat

Etter endt økt er det muligheter å bli med på felles kveldsmat i kafeen for 20 kr per barn.

Behov for skiutstyr eller klær?

Barna vokser, og det vil kanskje være behov for nytt utstyr for noen. Det finnes flere arenaer hvor det er muligheter for å kjøpe pent brukt utstyr for en rimelig penge. Bra for miljøet og bra for kontoen!

Vang Skiløperforening har en Facebookgruppe for kjøp og salg. Her er link til denne siden: VSF Kjøp og salg

For mer info, kontakt:

Christian Dufseth 99589327

Bjørn Even Busterud 91656930

Even Husom 99464706

Ane Frogner 98886676

Vegard Urset 91526490

Ta gjerne også kontakt dersom du ønsker å bidra som voksen.

Anna Bårdseng

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

BDO-mila – byløpet som passer alle!

Vår sponsor BDO arrangerer BDO-mila tirsdag 30. april i Strandgateparken! BDO-mila er et sosialt lavterskelløp som BDO arrangerer sammen med Ottestad Sykkel ILog Redd Barna. Alle kan delta! Gratis påmelding og t-skjorte til alle. BDO-Mila 2024 på Hamar har 5…...

Anna Bårdseng

Sesongens siste klubbrenn 04.04 – valgfri distanse uten tidtaking

Vi avslutter skisesongen på Gåsbu skistadion med et aller siste klubbrenn torsdag 04.04. Klubbrennet går i fristil, der utøver selv velger ønsket distanse. Ingen tidtaking. Løypene er de blå NM løypene. Distanse og starttidspunkt DistanseStarttidspunkt1 km (0,65)18:302 km18:353,75 km18:405 km18:4510…...

Anna Bårdseng

Birkenbuss går som planlagt søndag!

Vi må rette en stor takk til Elverum turbuss for god service! Den planlagte birkenbuss flyttes til søndag, og går som planlagt til samme tidspunkt. Birkenbuss VSF har organisert buss til Birkebeinerrennet 17. mars. Alle er velkomne til å benytte…...

Anna Bårdseng