Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
12. november 2020

Påmelding skileik 2021

Sponset av:
BDO logo

Påmelding skileik 2021

Vang Skiløperforening og Hamar skiklubb inviterer til skileik på Gåsbu for barn født i 2014, 2015 og 2016 sju mandager fra 11. januar til 22. februar på Gåsbu langrennsenter. Skileiken starter klokka 18:00 og varer en time og med fokus på lek og moro lærer vi barna basisferdigheter på ski. Det er kun 40 plasser per årskull og det er «først til mølla» som gjelder. Pris per barn er 300 kr.

Vi er inne i en spesiell situasjon der regler på hva som er lov å gjennomføre stadig endrer seg. Vi planlegger skileik 2021 som vanlig, men må ta forbehold om at det fortløpende må gjøres eventuelle justeringer. Informasjon om dette sendes ut til alle påmeldte. Vi setter allerede nå et tak på 40 barn per årskull.

Link til påmelding: https://forms.gle/btsriSdQ4YswDSSd9

Har du flere barn som skal være med, må du sende inn et skjema for hvert barn.

Skileiken er på følgende datoer: 11. januar, 18. januar, 25.januar, 1. februar, 8.februar, 15. februar og med avslutning 22.februar.

Mer praktisk informasjon vil bli sendt på e-post til påmeldte og lagt ut på klubbenes hjemmesider i forkant av skileiken.

Vi håper på å se mange barn på skileik i 2021!

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Vil du være funksjonær under NM på Gåsbu?

Velkommen til NM del 1 på Gåsbu langrennsenter 15.-19. januar 2025!  Vi er stolt arrangør av NM del 1 på Gåsbu, og vi ser fram til å arrangere et viktig NM-arrangement, som for enkelte utøvere kan være uttaksrenn før VM…...

Anna Bårdseng

Vil du bli med og gjøre Gåsbu klar til NM på ski?

I januar 2025 blir det liv og røre på Gåsbu! Da skal vi nemlig arrangere NM på ski!Vi er godt i gang med planleggingen og håper mange har lyst å bli med og bidra til at dette blir en folkefest og…...

Anna Bårdseng