Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
27. oktober 2020

Skiforbundets koronaveileder

Sponset av:
Spar logo

Norges Skiforbunds koronaveileder

2020 har blitt et år utenom det vanlige. Vi har måttet sette flere hverdagslige aktiviteter på pause, eller funnet på alternative løsninger. Idrett og fellestrening er eksempler på dette.

Retningslinjene fra Helsedirektoratet fra 1. august 2020 har gjort det mulig for at organisasjonsledd i Norges Skiforbund vil kunne gjennomføre treninger, arrangement og annen organisert idrettsaktivitet, dersom gjeldene regler og retningslinjer overholdes.

Norges Skiforbund støtter helsemyndighetens arbeid for å hindre spredning av COVID-19-viruset. Et av deres tiltak for å hjelpe til i dugnaden er Skiforbundets koronaveileder.

Skiforbundets koronaveileder er blant annet oppdatert med siste regler og retningslinjer for gjennomføring av aktivitet for klubber og medlemmer. På Norges Skiforbunds koronaveileder finner du råd for enkelttreninger, treningssamlinger og arrangement. NSF koronaveileder blir oppdatert etter nye retningslinjer.

Du finner NSF koronaveileder og mer informasjon her: Skiforbundets koronaveileder

#GodeSammen #VedÅHoldeAvstand

Anna Bårdseng

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

BDO-mila – byløpet som passer alle!

Vår sponsor BDO arrangerer BDO-mila tirsdag 30. april i Strandgateparken! BDO-mila er et sosialt lavterskelløp som BDO arrangerer sammen med Ottestad Sykkel ILog Redd Barna. Alle kan delta! Gratis påmelding og t-skjorte til alle. BDO-Mila 2024 på Hamar har 5…...

Anna Bårdseng

Sesongavslutning 21. april

Søndag 21.april kl 17.00 blir det avslutning på Høyvang. Det vil bli utdeling av premier til alle som har deltatt på klubbrenn og til alle som har deltatt på trening denne sesongen. Serveres gratis pizza, brus og is til både…...

Anna Bårdseng

Skileik sesongen er over!

Årets skileik på Gåsbu har vært en suksess for alle de ivrige skiløperne som har deltatt! I går var det avslutning med pølser og gullmedalje til alle barna. Tusen takk til alle instruktører som har laget mange morsomme aktiviteter mange…...

Anna Bårdseng