Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
27. oktober 2020

Skiforbundets koronaveileder

Sponset av:
Eidsiva logo

Norges Skiforbunds koronaveileder

2020 har blitt et år utenom det vanlige. Vi har måttet sette flere hverdagslige aktiviteter på pause, eller funnet på alternative løsninger. Idrett og fellestrening er eksempler på dette.

Retningslinjene fra Helsedirektoratet fra 1. august 2020 har gjort det mulig for at organisasjonsledd i Norges Skiforbund vil kunne gjennomføre treninger, arrangement og annen organisert idrettsaktivitet, dersom gjeldene regler og retningslinjer overholdes.

Norges Skiforbund støtter helsemyndighetens arbeid for å hindre spredning av COVID-19-viruset. Et av deres tiltak for å hjelpe til i dugnaden er Skiforbundets koronaveileder.

Skiforbundets koronaveileder er blant annet oppdatert med siste regler og retningslinjer for gjennomføring av aktivitet for klubber og medlemmer. På Norges Skiforbunds koronaveileder finner du råd for enkelttreninger, treningssamlinger og arrangement. NSF koronaveileder blir oppdatert etter nye retningslinjer.

Du finner NSF koronaveileder og mer informasjon her: Skiforbundets koronaveileder

#GodeSammen #VedÅHoldeAvstand

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Vil du være funksjonær under NM på Gåsbu?

Velkommen til NM del 1 på Gåsbu langrennsenter 15.-19. januar 2025!  Vi er stolt arrangør av NM del 1 på Gåsbu, og vi ser fram til å arrangere et viktig NM-arrangement, som for enkelte utøvere kan være uttaksrenn før VM…...

Anna Bårdseng

Vil du bli med og gjøre Gåsbu klar til NM på ski?

I januar 2025 blir det liv og røre på Gåsbu! Da skal vi nemlig arrangere NM på ski!Vi er godt i gang med planleggingen og håper mange har lyst å bli med og bidra til at dette blir en folkefest og…...

Anna Bårdseng