Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
16. november 2023

Skileik på Gåsbu vinteren 2024

Sponset av:
Sparebank 1 Østlandet logo

Vang skiløperforening og Hamar skiklubb har igjen gleden av å invitere de yngste til skileik og moro på Gåsbu til vinteren!

Er ditt barn født i 2017, 2018 eller 2019, og har lyst til å bli med på åtte kvelder med fokus på skiglede, lek og mestring? Da er det bare å melde seg på!

Tidspunkt:     mandager kl. 18-19

Oppstart:       15. januar

Avslutning:    11. mars

Sted:               Gåsbu skistadion

Pris:                300 kr per barn (betales via Vipps, info kommer i Spond nærmere oppstart)

Påmelding:

Via Spond, følg linken for å melde på ditt/dine barn: Spond

Påmeldingsfrist 17. desember. Ingen antallsbegrensning i år, her er det plass til alle, men viktig at alle registrerer seg i appen så vi vet hvor mange som deltar.

Spond vil også bli brukt til all videre informasjon om skileik.

Om noen trenger hjelp til å bruke appen, ta kontakt!

Tilrettelegging/skyss:

Vang skiløperforening ønsker at skileik skal være et tilbud for alle, uavhengig av økonomi eller andre utfordringer. Ta kontakt om du trenger tilrettelegging av noe slag, så ser vi hva vi får til! Det samme gjelder behov for skyss opp til Gåsbu. Vi kan gjerne hjelpe til med organisering av skyss for de som trenger det.


Utstyr:

Det er mye fint brukt skiutstyr til barn å få tak i, som er bra for både lommeboka og miljøet. Vi vil i den forbindelse tipse om VSF sin gruppe for salg av brukt skiutstyr på facebook; Facebook , samt om byttedag som arrangeres av Ottestad IL Ski, Vang Skiløperforening og Hamar Skiklubb på Stortorget lørdag 18. november klokken 12:00-13:00. Link til arrangement her: Byttedag på Stortorget

Resirkula har også mye bra brukt utstyr, verdt å ta en kikk der.

Instruktører:

Vi trenger også i år foreldre som vil bidra som instruktører! Det kreves ingen forkunnskaper for å være instruktør, men det forventes deltakelse i planlegging og gjennomføring av skileik-kveldene sammen med resten av instruktørene for årskullet. Det vil bli et planleggingsmøte tidlig i januar, og også en inspirasjonskveld for alle ski-instruktører i VSF 2. januar.

Instruktørene får dekket deltakeravgift for sitt barn, og det vil også bli godtgjort noe knytta til bomavgift/parkering på Gåsbu. I tillegg slipper instruktørene å stå og fryse mens de venter på ungene sine – en gode i seg selv!

Fyll ut skjema under om du kan tenke deg å bidra som instruktør for ditt barns kull, så tar vi kontakt med deg! 

Registrering for instruktører

For Vang skiløperforening,
Gunnhild Røssum Busterud, tlf. 47843666, mail gunnhildrobust@gmail.com

Anna Bårdseng

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

BDO-mila – byløpet som passer alle!

Vår sponsor BDO arrangerer BDO-mila tirsdag 30. april i Strandgateparken! BDO-mila er et sosialt lavterskelløp som BDO arrangerer sammen med Ottestad Sykkel ILog Redd Barna. Alle kan delta! Gratis påmelding og t-skjorte til alle. BDO-Mila 2024 på Hamar har 5…...

Anna Bårdseng

Sesongens siste klubbrenn 04.04 – valgfri distanse uten tidtaking

Vi avslutter skisesongen på Gåsbu skistadion med et aller siste klubbrenn torsdag 04.04. Klubbrennet går i fristil, der utøver selv velger ønsket distanse. Ingen tidtaking. Løypene er de blå NM løypene. Distanse og starttidspunkt DistanseStarttidspunkt1 km (0,65)18:302 km18:353,75 km18:405 km18:4510…...

Anna Bårdseng

Birkenbuss går som planlagt søndag!

Vi må rette en stor takk til Elverum turbuss for god service! Den planlagte birkenbuss flyttes til søndag, og går som planlagt til samme tidspunkt. Birkenbuss VSF har organisert buss til Birkebeinerrennet 17. mars. Alle er velkomne til å benytte…...

Anna Bårdseng