Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
13. januar 2022

Smørekurs

Sponset av:
Pizzanini logo

Tirsdag 18. januar kl. 18 arrangerer Sport1 Superstore Hamar smørekurs. Smørekurset er for både ferskinger og mer viderekommende, og til inntekt for en god sak. Inntektene går nemlig til Barnekreftforeningen.

Smørekurset avholdes av Stein Olav Snesrud, som er et kjent navn for mange. Han er for tiden smøresjef for langrennslandslaget, og har tidligere vært personlig smører for blant annet Petter Northug og Heidi Weng. Dette er en ypperlig mulighet til å lære av kanskje den råeste i bransjen.

Sport1 Superstore Hamar har god plass, så det skal være mulig å overholde en meter avstand, og samtidig få godt med seg hva som blir kommunisert og demonstrert.

Kurset deles i to deler, en for nybegynner og en litt mer viderekommende. Se flyer for mer informasjon og hvordan man melder seg på.

Anna Bårdseng

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Buss til Birkebeinerrennet

VSF har organisert buss til Birkebeinerrennet 16. mars. Alle er velkomne til å benytte seg av tilbudet. Avvreise Spar Wik kl. 05:30. Bussen står på Rena til sistemann på bussen går til start, eller senest kl. 10:00. Pris Medlem: 200…...

Anna Bårdseng