Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
13. januar 2022

Smørekurs

Sponset av:
Jobzone logo

Tirsdag 18. januar kl. 18 arrangerer Sport1 Superstore Hamar smørekurs. Smørekurset er for både ferskinger og mer viderekommende, og til inntekt for en god sak. Inntektene går nemlig til Barnekreftforeningen.

Smørekurset avholdes av Stein Olav Snesrud, som er et kjent navn for mange. Han er for tiden smøresjef for langrennslandslaget, og har tidligere vært personlig smører for blant annet Petter Northug og Heidi Weng. Dette er en ypperlig mulighet til å lære av kanskje den råeste i bransjen.

Sport1 Superstore Hamar har god plass, så det skal være mulig å overholde en meter avstand, og samtidig få godt med seg hva som blir kommunisert og demonstrert.

Kurset deles i to deler, en for nybegynner og en litt mer viderekommende. Se flyer for mer informasjon og hvordan man melder seg på.

Anna Bårdseng

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

BDO-mila – byløpet som passer alle!

Vår sponsor BDO arrangerer BDO-mila tirsdag 30. april i Strandgateparken! BDO-mila er et sosialt lavterskelløp som BDO arrangerer sammen med Ottestad Sykkel ILog Redd Barna. Alle kan delta! Gratis påmelding og t-skjorte til alle. BDO-Mila 2024 på Hamar har 5…...

Anna Bårdseng

Sesongens siste klubbrenn 04.04 – valgfri distanse uten tidtaking

Vi avslutter skisesongen på Gåsbu skistadion med et aller siste klubbrenn torsdag 04.04. Klubbrennet går i fristil, der utøver selv velger ønsket distanse. Ingen tidtaking. Løypene er de blå NM løypene. Distanse og starttidspunkt DistanseStarttidspunkt1 km (0,65)18:302 km18:353,75 km18:405 km18:4510…...

Anna Bårdseng

Birkenbuss går som planlagt søndag!

Vi må rette en stor takk til Elverum turbuss for god service! Den planlagte birkenbuss flyttes til søndag, og går som planlagt til samme tidspunkt. Birkenbuss VSF har organisert buss til Birkebeinerrennet 17. mars. Alle er velkomne til å benytte…...

Anna Bårdseng