Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
13. januar 2022

Smørekurs

Sponset av:
EcoSør logo

Tirsdag 18. januar kl. 18 arrangerer Sport1 Superstore Hamar smørekurs. Smørekurset er for både ferskinger og mer viderekommende, og til inntekt for en god sak. Inntektene går nemlig til Barnekreftforeningen.

Smørekurset avholdes av Stein Olav Snesrud, som er et kjent navn for mange. Han er for tiden smøresjef for langrennslandslaget, og har tidligere vært personlig smører for blant annet Petter Northug og Heidi Weng. Dette er en ypperlig mulighet til å lære av kanskje den råeste i bransjen.

Sport1 Superstore Hamar har god plass, så det skal være mulig å overholde en meter avstand, og samtidig få godt med seg hva som blir kommunisert og demonstrert.

Kurset deles i to deler, en for nybegynner og en litt mer viderekommende. Se flyer for mer informasjon og hvordan man melder seg på.

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Vil du være funksjonær under NM på Gåsbu?

Velkommen til NM del 1 på Gåsbu langrennsenter 15.-19. januar 2025!  Vi er stolt arrangør av NM del 1 på Gåsbu, og vi ser fram til å arrangere et viktig NM-arrangement, som for enkelte utøvere kan være uttaksrenn før VM…...

Anna Bårdseng

Vil du bli med og gjøre Gåsbu klar til NM på ski?

I januar 2025 blir det liv og røre på Gåsbu! Da skal vi nemlig arrangere NM på ski!Vi er godt i gang med planleggingen og håper mange har lyst å bli med og bidra til at dette blir en folkefest og…...

Anna Bårdseng