Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
4. februar 2024

Stenfjellrunden

Sponset av:
ABM Reklame logo

Takk til alle som bidro til en strålende gjennomføring av den 46. utgaven av Stenfjellrunden! Det var over 400 påmeldte og 371 løpere i mål, så det sier vi oss godt fornøyd med. Mange fornøyde løpere takket for flotte løyper og et glimrende arrangement – det varmer oss som arrangør!

Vi må også gratulere våre egne VSF utøvere som tok seier på hjemmebane! Gratulerer til Henning Lie med seier i lang løype med tiden 1:55:55. I kort løype sikrer søskenparet Hermansen seier i hver sin klasse. Gratulerer til Andreas Hermansen med seier i herreklassen og Christiane Hermansen med seier i dameklassen.

Gratulerer til alle andre som gjennomførte Stenfjellrunden i går!

Igjen, takk for en verdifull innsats til alle som var på dugnad for VSF!

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Vil du være funksjonær under NM på Gåsbu?

Velkommen til NM del 1 på Gåsbu langrennsenter 15.-19. januar 2025!  Vi er stolt arrangør av NM del 1 på Gåsbu, og vi ser fram til å arrangere et viktig NM-arrangement, som for enkelte utøvere kan være uttaksrenn før VM…...

Anna Bårdseng

Vil du bli med og gjøre Gåsbu klar til NM på ski?

I januar 2025 blir det liv og røre på Gåsbu! Da skal vi nemlig arrangere NM på ski!Vi er godt i gang med planleggingen og håper mange har lyst å bli med og bidra til at dette blir en folkefest og…...

Anna Bårdseng