Idrettsglede for alle
Langrenn
Anna Bårdseng
|
26. oktober 2022

Støtt treningsgruppene i VSF med treningsutstyr

Sponset av:
HA logo

VSF har opprettet en spleis, slik at du kan være med å støtte treningsgruppene med treningsutstyr! 

Alle pengene vil gå til treningsutstyr til treningsgruppene fra 7 år og oppover, for å kunne tilrettelegge for varierte, motiverende og gode treningsøkter.

Sparebank 1 Østlandet skal dele ut 10 millioner kroner i sin “Alle henda”-kampanje. Vang skiløperforening har opprettet en spleis til innkjøp av treningsutstyr til barne- og ungdomsgruppene. Vi håper dette er med på å bidra til varierte, motiverende og gode skitreninger.

Lik og del gjerne innlegget på Facebook, for å øke synligheten og muligheten for å vinne, og legg gjerne inn et stort eller lite bidrag.

Gi ditt ønsket bidrag her: Spleis

Takk for ditt bidrag!

Relaterte innlegg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Call to action

Vil du være funksjonær under NM på Gåsbu?

Velkommen til NM del 1 på Gåsbu langrennsenter 15.-19. januar 2025!  Vi er stolt arrangør av NM del 1 på Gåsbu, og vi ser fram til å arrangere et viktig NM-arrangement, som for enkelte utøvere kan være uttaksrenn før VM…...

Anna Bårdseng

Vil du bli med og gjøre Gåsbu klar til NM på ski?

I januar 2025 blir det liv og røre på Gåsbu! Da skal vi nemlig arrangere NM på ski!Vi er godt i gang med planleggingen og håper mange har lyst å bli med og bidra til at dette blir en folkefest og…...

Anna Bårdseng